Tøjfolderen er en sjov gave

Standard

Kære alle sammen, mit navn er Henning Kjærgaard , og jeg har fået lov til at skrive om den perfekte gave til manden. I min hverdag studerer jeg på Aarhus School of Business & Social Sciences, og ved siden af driver jeg en række forskellige hjemmesider. For at nævne et par stykker, så har jeg bl.a. UHK og Danmarks bedste oversigt over kontorstole.

Tøjfolderen er den perfekte gave til manden, der ikke kan folde tøj

Juletiden er over os, og derfor har du masser af tid til at bestille denne geniale gave hjem til din kæreste, far eller lille/storebror. Jeg er af den overbevisning, at enhver mand skal have mindst 5 skjorter, 5 poloer og 5 t-shirts i sit klædeskab. Disse symboliserer seriøsitet, og samtidig kan hvert enkelt stykke tøj have et fuldstændig casual look, hvis det bliver båret rigtigt.
Men hvad hjælper det at have et fedt tøjskab, hvis man ikke kan finde ud af at lægge det pænt sammen? Et problem som rigtig mange mænd kan nikke genkendende til, og for dem, som ikke har en kæreste eller mor til at hjælpe, så er løsningen endelig kommet:
Tøjfolderen fra Coolstuff.dk (http://www.coolstuff.dk/Tojfolderen).

Vi kender det alle sammen, skjorten eller t-shirten bliver ved med at se grim ud, når vi folder den igen og igen. Det har Coolstuff.dk fundet en løsning på ved hjælp af den smarte tøjfolder til manden, der har brug for lidt ekstra hjælp i hverdagen. Tøjfolderen er yderst brugervenlig, og kan snildt benyttes af dem, der betragter dem selv som fummelfingrede.

Hvordan fungerer tøjfolderen?

Det tager ikke mere end 5 sekunder at folde din trøje, t-shirt eller skjorte sammen. En enkel fold til højre, en fold til venstre og en fold nedefra får dit tøj til at ligne noget, der lige er taget fra en hylde i en tøjbutik. Folderen kan klappes sammen og måler 59 x 24 centimer. Med andre ord har du et yderst funktionelt redskab, som kan tages lige så hurtigt frem, som det kan pakkes væk igen.

Tøjfolderen koster kun 99 kr., og baseret på de mange anmeldelser på Coolstuff.dk’s hjemmeside virker det til, at pengene er givet godt ud. Produktet har nemlig en høj score på 4.8 ud af 6 stjerner. Det skal ikke være en hemmelighed, at det er en af de gaver, som jeg har bestilt til min far i år.

Selve tøjfolderen er blevet ret hypet på grund af, at produktet har været med i komedieserien Big Bang Theory. Forneden kan I se en video af tøjfolderen, der bliver benyttet af en af seriens hovedpersoner:

Videoen demonstrerer, hvor nemt det er at bruge tøjfolderen – og det er præcis, hvad der gør den ekstra tiltalende for mig. Jeg kan nemlig huske, hvor træls det var at folde tøj sammen, da jeg var en teenager, og mine forældre tvang mig til at lægge alt pænt sammen i skabet. Hvis mine forældre ønskede en nemmere og mere håndterlig teenager, så skulle de have købt mig denne tøjfolder.

Skulle du fortryde og finde ud af, at tøjfolderen alligevel ikke er den perfekte gave til din kæreste, far, eller bror, kan du uden problemer returnere gaven. Coolstuff.dk tilbyder nemlig 90 dages returret og en hurtig leveringstid på 1-2 dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *